Smart riešenia na mieru pre Vašu školu

Programovací dron STEAM

Avalon IT > Programovací dron STEAM
Programovateľný dron

Programovací dron STEAM

Programovací dron pre žiakov kompatibilný so stavebnicami LEGO pre výučbu základných programovacích schopností. 

Maximálna Vzdelávacia Hodnota:

Programovateľný dron pre školy je navrhnutý tak, aby študentom umožnil pochopiť základy programovania a aplikovať ich vo svete, ktorý je čoraz viac závislý na technológii. Pomocou intuitívneho programovania cez mobil v scratchovej forme, alebo cez PC v slovenskom jazyku so scratchovou formou a Pythonom, otvára dvere k nekonečným možnostiam kreativity a inovácie.

Jednoduchosť Ovládania:

V balení nájdete aj diaľkový ovládač pre tých, ktorí si chcú vychutnať manuálny let. Vzlietnite a pristávajte jedným tlačidlom, užívajte si 360° otáčanie či poskakovanie drona – všetko je možné stlačením jediného tlačidla. Zabudnite na zložité kalibrácie, náš dron to všetko zvládne za vás!

Interaktívna Adaptabilita:

Programovateľný dron pre školy je kompatibilný so stavebnicou Lego, čo znamená, že študenti môžu dávať voľný priebeh svojej fantázii a vytvárať unikátne modely. Jednoducho vymeniteľná batéria zabezpečí, že zábava sa nikdy neskončí, a so všetkými náhradnými dielmi dostupnými skladom máte istotu, že vás nič nezastaví.

Bezpečnosť na Prvom Mieste:

Programovateľný dron pre školy je vybavený chráničmi vrtúľ, ktoré chránia nielen zariadenie, ale aj používateľov. Senzor sledovania vzdialenosti od podlahy zaručuje hladký a bezpečný let za každých podmienok.

Úžasná Technológia:

S 8MP vstavanou kamerou je každý let nezabudnuteľným zážitkom. S doletom až 100 metrov a letovým časom 11 minút sa môžete tešiť na fantastické snímky a videá. Doplnkové moduly, ako elektromagnetický modul s rozpoznávaním QR kódov, modul na automatické vyhýbanie prekážok, RGB LED modul, zvukový modul a pripravovaný AI modul, posúvajú možnosti použitia na úplne novú úroveň.

 

Vyžiadajte si nezáväznú ponuku

A získajte k objednávke grátis grafický tablet na písanie poznámok.

Požiadajte o materiály na stiahnutie